Як нам вдалось підкорити вершину у 2000 тисячі клієнтів

Кажуть, що шлях у тисячу кроків починається з одного маленького кроку.

Ми доводимо своєю історією. З нагоди ювілейного 2000-го клієнта хочемо запропонувати вам екскурс у те, як ми прийшли до цього результату.

Отож історія Турбовеб почалася ще в далекому 2018 році. Саме тоді ми починаємо працювати виключно з інтернет-магазинами та зосереджуємося на зростанні їх продажів. Вся команда починає злагоджено працювати над тим, щоб масово допомагати малим бізнесам, які не мають товстих гаманців, спрямованих на рекламу, але мають бажання розвивати бізнес в Україні.

2018 рік ми завершуємо зі 100 клієнтами. На той момент для нас це був крутий результат.
У 2019 році Турбовеб активно розвивається та подвоює свій результат. А на кінець року ми вже маємо + 200 нових клієнтів.
2020 - рік змін та переформатування бізнесу наших клієнтів.
Коронавірус вносить свої корективи в товарний бізнес і в той час навіть ті, хто був скептиком щодо онлайн-торгівлі, активно починають створювати сайти. Ми допомагаємо розвивати ці магазини й упродовж цього року виростаємо більше ніж у 2 рази та завершуємо 2020 рік із 420 новими клієнтами.


На початок 2021 року наша клієнтська база налічувала 720 клієнтів, а ця цифра наближала нас до 1000 клієнтів.

Ми бачили, які круті результати отримують наші клієнти, читали сотні позитивних відгуків, наші клієнти радили нас своїм знайомим.
У 2021 рік ми допомагаємо ще 550 клієнтам успішно продавати їхні товари в мережі Інтернет. Наші клієнти приходять в офіс особисто подякувати за розвиток їх магазинів, ми отримуємо різноманітні подарунки на знак вдячності про добре виконану роботу та готові підкорювати нові вершини.


Отож 2022 рік починаємо ще з більшим азартом та надіями. І тут - повномасштабне вторгнення. Ми повертаємо кошти тим клієнтам, які призупинили бізнес. Ми весь час на зв’язку з клієнтами - віримо в нашу країну та бізнеси й донатимо.

На початок травня бізнеси оживають, підприємці розуміють, що народ вистояв - тому ми знову активно працюємо. Завершуємо 2022 рік із 400 нових клієнтів і це за тих надскладних умов, в яких ми всі тоді опинилися.


2023 рік починаємо, рішуче й впевнено. А вже у вересні досягаємо омріяної цифри у 2 000 клієнтів.


Отож на цей момент офіційно переступили позначку у 2000 тисячі клієнтів, отримали більше 550 позитивних відгуків у Google та Facebook, набули досвіду в налаштуванні десятків різноманітних ніш. А ще ми впевнено виходимо на закордонний ринок та вже маємо позитивні відгуки від наших клієнтів із США. І ми знаємо, що це лише початок. Далі лише швидше, автоматизованіше, ефективніше!



Вас може зацікавити