"Чому магазини на prom.ua часто блокують в Google Shopping? "

“Зробив сайт на prom.ua - вніс товари, начебто все добре і раптом блок у Merchant Center” - приблизно таке можна почути від власників магазинів на prom.ua.

Останнім часом наші клієнти теж стикаються із блокуваннями своїх магазинів і однією з причин - є однакові банери та стандартний шаблон сайту.

Зазвичай власники магазинів дбають про те, щоб їх магазин мав великий асортимент товарів, гарну якість цих товарів та адекватні ціни - і сподіваються, що ці складові вже принесуть успіх.

Але Google так не думає. За його правилами не повинно бути однакових сайтів, оскільки за політикою Google це вводить користувачів в оману та спричиняє нечесну конкуренцію.

Тому коли власник магазину створює новий сайт - з-поміж іншого він повинен подбати про дизайн свого магазину, який буде виділяти його магазин із сотні інших.

А ще привабливий дизайн значно підвищить престиж вашого магазину. За спостереженнями, люди надають перевагу гарним сайтам, які не викликають підозр та відчуття, що покупця можуть ошукати.

Розгляньмо, як це працює на конкретному прикладі. Наш клієнт має сайт на prom.ua та продає косметику. Він прийшов до нас по налаштування реклами - але на головній сторінці його сайту був стандартний банер із комп’ютером



Модератор заходить на сайт та бачить, що клієнт продає косметику, а банер на сайті із комп'ютером. Значить, цей магазин обманює користувачів? Як результат - сайт має всі шанси потрапити в блок, а клієнт відповідно втратить можливість просування своїх товарів.

Отож перед тим, як віддавати свій сайт на налаштування реклами - подбайте, щоб він мав свій особливий дизайн та виділявся з-поміж інших сайтів.

А щоб прийти на налаштування реклами максимально підготованими до запуску реклами в Google Shopping, радимо прочитати та виконати всі наші поради із цієї статті

Така підготовка допоможе вам продавати свої товари, в той час, як ваші конкуренти ще боротимуться із блокуваннями.

Більше корисних статей можна знайти тут



Вас може зацікавити