Чужих дітей не буває або Turboweb і благодійність

А ви помічали, що коли робите добрі справи, на серці стає тепло і затишно?! Відчуття такі, наче зʼявляються крила. Ти здіймаєшся у висоту й іншому допомагаєш.

Так працює наша свідомість. Коли допомагаєш тому, хто цього потребує - серце наповнюється радістю. Команда Turboweb також відчуває духовне піднесення, коли робить добрі справи для українців, які перебувають у скрутних умовах.
За минулий рік наші пожертвування фонду Відповідальні громадяни склали 436 100 грн. На ці кошти благодійному фонду Відповідальні громадяни вдалося зробити багато добрих справ.
 
Зокрема було придбано дитячий одяг для 134 родин, а ще комплекти постільної білизни. З цих грошей фонд оплатив проживання, проїзд та харчування людям, які нарешті воз’єдналися зі своїми родинами - у рамках програми повернення дітей, яких було вивезено в росію. Ще частина коштів пішла на доставку генераторів для служб у справах дітей в Донецькій, Миколаївській та Харківській областях.
 
Ми щиро вдячні фонду Відповідальні Громадяни за те, що він взяв на себе таку непросту та важливу місію - допомагати нужденним українцям.


Вас може зацікавити