Як в Turboweb підсумки 2023 підводили

В останній робочий день грудня 2023 року ми зібралися для того, щоб підвести підсумки та згадати, яким видався для TurboWEb 2023.
Спочатку згадали, які досягнення отримали та які вершини підкорили. Як весело зустрічалися й проводили час разом та як раділи, коли виконали план та сягнули позначки у 2000 клієнтів. А Данило Кандаков висловив вдячність кожному, хто доклав зусиль та частинку душі, щоб наші клієнти відчували професіоналізм та максимальну турботу про їх проєкти.
Але на цьому наше спілкування не закінчилося й плавно перейшло в розважальну частину. А саме - ми зіграли в гру «Різдвяний детектив» за мотивами фільму «Ножі наголо».
Ведуча розділила нас на 2 команди, де в кожній із команд був «вбивця», як і у фільмі. А інші члени команди мали завдяки дедуктивному методу та аргументам зрозуміти та викрити хто це.
В підсумку одній із команд вдалося викрити «вбивцю», а іншій - ні. Але ми надзвичайно весело провели час та відволіклися від повсякденної рутини.
Після закінчення гри дружньо обговорили свої враження від перформансу та завершили нашу зустріч із вдячністю один одному за ще один рік, повний вражень та досягнень. А щоб трохи передати вам нашу атмосферу - додаємо фото;)
 


Вас може зацікавити