День з психологом - шукаємо себе та відповіді на запитання

Як боротися зі стресом, який вбиває нашу продуктивність, наповнюватись після напружених днів та знаходити баланс поміж роботою та відпочинком?

Такі питання час від часу задавали собі всі члени нашої команди. Саме тому було прийнято рішення запросити фахівця у сфері психології та розібрати все, що нас турбує.
Разом із Тетяною Кріль (Фрицак) з’ясувували, як надати першу допомогу людині, яка перебуває у стані ступору, як діяти, якщо хтось поблизу у стані тремору чи істерики. Адже такі стани нерідкісне явище, зважаючи на буремні часи, в яких ми живемо.
А також намагалися отримати відповіді, як не вигоріти в мега-швидкому та глобалізованому світі. Як знаходити сили, аби продовжувати рухатися вперед та не занепадати духом. І де зрештою знаходити натхнення у важких життєвих обставинах.
Так як ми були обмежені в часі, то всього набору відповідей на запитання не змогли отримати, але початок було покладено. І це ще одне досягнення нашої команди на шляху до розвитку та вдосконалення нашого емоційного інтелекту.
А ще ми отримали список літератури, яка допомагає розвивати емоційний інтелект, отож радо поділимося ним із вами:
  • «Вибір», Едіта Єва Егер;
  •  «Підсвідомості все підвладне» Джон Кехо;
  • «Різнобарвний менеджмент», Валерій Пекар;
  • «Емоційний інтелект. Чому він може значити більше ніж IQ», Деніел Ґоулман.
Сподіваємось, ці фото та відео передадуть частинку нашої робочої атмосфери та настрою, який панував у п’ятницю в офісі.
 
 
 


Вас може зацікавити