Ексклюзивні та незвичайні ніші жовтня 2023 року

Плівка для автомобілів, масажні столи, медичні інструменти для лапароскопії, картини на полотні. На перший погляд здається, що все перелічене - це головоломка і тут треба знайти зайвий елемент. Але ні - це не головоломка, і тут немає зайвих елементів. Все це тематики наших клієнтів, які прийшли до нас налаштовувати рекламу у жовтні.
Загалом у цьому місяці з нами розпочали співпрацю 40 нових підприємців з найрізноманітнішими товарами та нішами.
Давайте детальніше проаналізуємо, якими ж товарами поповниться рекламна вітрина вже незабаром.
У жовтні до нас прийшло декілька магазинів із товарами для домашніх улюбленців, як от:
Стандартно багато магазинів із побутовою технікою та сантехнічними товарами:
fotofox.com.ua
До нас також прийшли магазини косметичних засобів:
Магазини запчастин до автомобілів та вантажівок:
Страх залишитись чергову зиму без тепла породжує попит на різноманітні котли, каміни, печі, буржуйки - отож магазинам з такими нішами просто необхідна реклама:
Але окрім цих звичних тематик та товарів до нас прийшли клієнти із ексклюзивними нішами, про які ми згадували вже на початку статті - а саме - магазини аксесуарів для автомобілів:
https://teckwrap.com/ - магазин плівки для автомобілів
https://autozvuk.net.ua/ua - магазин магнітол, динаміків та сабвуферів.
Також минулого місяця до нас звернулися магазини з медичною та реабілітаційною тематикою - як от магазин медичних інструментів для лапароскопії: https://med-goods.com.ua/ чи магазин, в якому можна придбати столи для масажу: https://xamma.com.ua/ .
Але і це ще не все - цього місяця ми налаштовуватимемо рекламу для магазину геймерських девайсів: https://flick.zone/ , а також для магазину з товарами для шиття, вишивки та в'язання: https://stanok.store/ і навіть магазину сувенірної продукції з власним принтом: https://printcups.com.ua/ .
Як бачите, різноманіття ніш та тематик - вражає. Немає поганих чи неперспективних тематик - є заперечення всередині нас, які заважають створити власну справу. Чи банально налаштувати рекламу на вже готовий магазин, щоб розповісти про свій товар потенційним покупцям.
Всі теми та магазини, з якими ми працюємо тут - клієнти Turboweb


Вас може зацікавити