Найманий працівник - не ресурс для власника компанії

Найманий працівник - не ресурс для власника компнаії. На такій ноті пройшла стратегічна сесія 2023 року в Turboweb. В той час, коли деякі компанії намагаються витиснути із працівника останні соки, Turboweb говорить про корпоративну культуру і взаємини всередині компанії.

В нашому випадку компанія для працівника і працівник для компанії - є взаємною опорою. Завдяки кожному із членів команди - команія розвивається, удосконалюється й отримує нові потужності. Водночас завдяки компанії - кожен з працівників осягає можливості, розширює свій кругозір та виходить на нові перспективи.

Першочерговими завдяннями цьогорічної стратсесії були тема корпоративої культури та цілі на 2023 рік. В ході командної роботи та інтерактиву ми визначили для себе, що для нас важливо у людських рисах, взаєминах та спілкуванні в колективі. Та яких вершин хочемо досягти впродовж 2023 року. Сесія, яка тривала цілих 8 годин - минула на одному диханні - з азартом, приємними емоціями та спілкуванням у перервах на чаювання. В підсумку нам вдалось обговорити:

  • на чому варто зосередитись у 2023 році;
  • вирішити, що є для нас надважливим у взаємодії із колегами;
  • засмажити смачний та ароматний шашличок та просто чудово провести час разом.

В сучасних умовах такі зустрічі - як виявилось - рідкість і цінність. Тому ловимо момент, насолоджуємося, працюємо і досягаємо спільних цілей.

На жаль, через військові дії в Україні велика частина наших колег не змогла бути з нами фізично на стратсесії. Але вони доєдналися до нас в онлайн-форматі. Навіть відстань у тисячі кілометрів не змогли завадити їм бути з нами духовно, висловлювати свої думки та передавати неймовірну енергію.



Вас може зацікавити