Як змінилися умови отримання кешбеку?

Нещодавно Google змінив умови отримання кешбеку. Тут розповіли, що змінилося - а також проілюстували, як ви можете перевірити, чи отримали промокод, тобто кешбек. 

Кешбек 10 000 грн – це спеціальна акція для нових клієнтів Партнерів Google. Згідно умов акції Google відшкодовує 10 000 грн., витрачених у перші 2 місяці роботи реклами.

Умови отримання кешбеку:

  1. Ваша реклама запущена в новоствореному кабінеті та працює не більше 2 тижнів;
  2. Здійснення оплат за рекламу Google має відбуватися автоматично. У налаштуваннях платежів мають бути вибрані “Автоматичні платежі”. Якщо раніше, можна було отримати кешбек, незалежно від того ручні чи автоматичні платежі здійснює рекламодавець, то зараз Google хоче саме автоматичного списання коштів.
  3. Ви маєте можливість отримати кешбек, якщо сума в 10 000 грн витрачена лише на рекламу, НЕ враховуючи податків.
  4. Ви повинні витратити 10 000 грн за той часовий проміжок, який вам зазначив Google.

1. Перевірте наявність цієї акції у вашому обліковому записі (відображається через добу після запуску першої рекламної кампанії)

Google Ads > Інструменти та налаштування > Промоакції

2. Щоб взяти участь в акції, вам необхідно витратити на рекламу Google 10 тис. грн до настання дати у стовпчику “Термін дії”.

3. Щоб перевірити скільки вже витратили рекламні кампанії, перейдіть до розділу «Кампанії» та виберіть період даних За весь час:

Також можна подивитися витрачену суму натиснувши на назву промоакції:

 
Скільки витрачено коштів за умовами промокоду

Чи буде у вас кешбек залежить виключно від компанії Google, від їх рішення. Якщо ваш акаунт виконує усі умови участі, то ви з великою ймовірністю отримаєте кешбек.

 

 



Вас може зацікавити